FourFriends
Återförsäljare         Distributors         Press

Samarbeten

Vår erfarenhet är att soppan alltid smakar bättre med många kockar involverade.
Saknade pusselbiten
När vi började fundera kring FourFriends kattmat kände vi att vi hade kunskaper kring näring, sammansättningar och recept, samt ett utmärkt produktionsställe men saknade en pusselbit. Den pusselbiten hamnade på plats när vi inledde ett samarbete med kattbeteende rådgivaren Susanne Hellman Holmström. Tillsammans med Sussie skapades FourFriends och hon har bidragit med mycket bra idéer och hjälpt oss att forma fram vårt varumärke. Sussie är ett återkommande inslag i programmet Go’kväll i SVT 1, hörs i radio och har gett ut två böcker med den tredje på väg ut i höst. Dessutom driver hon ett företag dit förtvivlade kattägare kan vända sig för att få hjälp med kattbeteendeproblem och hon håller föreläsningar i ämnet. Vi är jättestolta över att Susanne Hellman Holmström rekommenderar FourFriends, vilket hon även ger sina egna katter av rasen brittiskt korthår.
Vi gillar nytänkande
Vi har valt att samarbeta med Svedea för att de påminner lite om oss. Precis som vi tänker de nytt och utmanar i sin bransch med hjälp av expertkunskap och stort engagemang. Men för dem handlar det inte om foder utan om försäkring.

Svedea är det första bolaget som erbjuder fri flytträtt. Det innebär att du kan byta till dem även om din hund eller katt tidigare varit sjuk eller skadad – utan att det påverkar ditt försäkringsskydd. Enda kravet är att hunden eller katten är fullt frisk idag. Och deras försäkringar är fyllda med fördelar, bland annat ingår dolda fel-försäkring utan extra kostnad och du kan välja veterinärvårdsbelopp ända upp till 75 000 kr. Dessutom slipper du karens när du tecknar en ny försäkring.

Låter det intressant? Klicka på länkarna för att läsa mer om Svedeas hundförsäkring och kattförsäkring.
@fourfriendssverige   på   Instagram   #fourfriendssverige
FourFriends Sverige
Signalistgatan 7
721 31 Västerås
Tel: 021-471 72 00
Fax 021-471 72 01
info@fourfriends.se
Har du frågor eller funderingar, tveka inte att
ta kontakt med oss. Klicka här >
©FourFriends Sverige
FourFriends marknadsförs av Lupus Foder , Västerås.